Eveniment Știri

Unul dintre cei mai cunoscuți români, printre pacienții care se aflau la “Matei Balș” în pavilionul afectat de incendiu

Toni Grecu, unul dintre cei mai cunoscuți umoriști din România, fondatorul grupului “Divertis”, se numără printre pacienții care au fost transferați de la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș în urma incendiului izbucnit azi-dimineață, titrează Libertatea.

Toni Grecu era internat de mai multe zile la Matei Balș, cu COVID, și i se administra oxigen.

Potrivit sursei citate, soția lui Toni Grecu a spus că acesta era internat la etajul al doilea al pavilionului afectat de incendiu și că a fost transferat la Spitalul „Sf. Pantelimon”.

„Toni este evaluat acum de medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon. Nu știu care este exact starea lui. Știu doar că incendiul a avut loc la parter, iar Toni se afla într-un salon de la etajul doi. Era conectat la butelie de oxigen. Toți de aici aveau nevoie de oxigen”, a declarat soția lui Toni Grecu pentru Libertatea.

Nu am fost și nici nu sunt la ATI. Iau tratamentul specific la salon. Personalul este impecabil. Mi-au revenit gustul și mirosul, nu am dureri musculare sau de cap, dar obosesc foarte repede. E pneumonie”, a declarat zilele trecute Toni Grecu pentru paginademedia.ro, după ce apăruseră zvonuri că acesta ar fi internat în secția de terapie intensivă.