Studii/Cercetări

Teoria care arată că moartea nu există! După ce corpul biologic moare, rămâne un nucleu energetic care trece în alt univers

O teorie revoluționară, nu lipsită de controverse, arată că viața creează mai multe lumi, iar ”epuizarea” biologică într-un univers nu este totală. Astfel, chiar când corpul biologic își epuizează resursele, rămâne o rezervă de încărcătură energetică de 20 de wați care face ca trupul că continue să existe într-un alt univers.

Teoria, bazată pe observații din fizica cuantică, a fost dezvoltată de Robert Lanza, de aici și denumirea de teoria Lanza. Cercetător la Advanced Cell Technology, acesta a demonstrat că, în momentul în care corpul biologic se eupizează, rezerva de energie rămasă este absorbită de un alt univers. Teoria are la bază conceptul de biocentrism care arată că viața creează lumi multiple.

Potrivit Newsweek, ”toate aceste multiple universuri există simultan și, indiferent ce se întâmplă într-unul dintre acestea, „acțiunea” se continuă într-un altul.Dacă un corp își termină „bateriile” într-un univers, nucleul energetic de 20 de wați – măsurat științific – care a făcut creierul să funcționeze ca un computer nu se stinge odată cu trupul. Se știe de mulți ani că „energia nu se distruge, se transformă”, iar „fântâna energo-informațională” a creierului, cum au numit cercetatorii cei 20 de wați, transcede într-un nou univers.”

Mai multe detalii AICI.