Sănătatea în România Sfatul specialistului

Șefa Ministerului Sănătății își dorește organizarea unui nou concurs pentru șefia CJAS-urilor

În timpul campaniei de vaccinare organizată la Oradea, ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă a făcut declarații publice pe tema concursului pentru șefia CJAS-urilor. Potrivit acesteia, în perioada următoare se fac demersuri pentru organizare unui nou concurs.

Aflată la Oradea, Ioana Mihăilă, actualul Ministru al Sănătății, a precizat faptul că în perioada următoare se are în vedere organizarea unui nou concurs. „Apreciez corectitudinea examenului şi cred că acest lucru va trebui să-l repetăm şi voi vorbi cu directorul de la Casa Naţională să redeschidă sesiunea de examene cât de curând posibil, pentru a oferi oportunitatea celor care doresc să se înscrie să se pregătească şi să vină cu încredere. Ne străduim să organizăm cât mai repede un nou concurs”, a spus Ioana Mihăilă după o vizită efectuată la centrul ”drive through” din Oradea.

Sâmbătă, 8 mai, au fost făcute publice rezultatele la proba scrisă a concursurilor pentru șefia Caselor Județene de Asigurări de Sănătate, din România. Rezultatele au arătat că doar 5 candidați, din cei 33 înscriși, au reușit să ia note de trecere. Într-o declarație pe aceeași temă, Ioana Mihăilă a precizat faptul că rezultatele scot în evidență faptul că aceste concursuri au fost organizate în mod corect. Mai multe detalii puteți citi aici.