Sănătatea în România Știri

Secretele unui ten impecabil, dezvăluite de Anca Lungu: „Sunt 4 pași simpli pe care orice femeie trebuie să-i respecte”Anca Lungu

Anca Lungu, fosta vedetă a Observatorului, emisiunea de știri a Antenei 1, a vorbit la Medika TV despre modul în care își menține tenul frumos și sănătos. Mutată de o bună bucată de vreme în Franța, la Nisa, Anca Lungu le-a explicat telespectatoarelor Medika TV cum își întreține tenul:

Am învățat multe lucruri despre îngrijirea pielii. Am ajuns la o rutină simplă pe care o păstrez în continuare, presupune un efort minim. 4 pași pe care îi respect. Primul pas și cel mai important este curățarea, pe care o fac cu un ulei pentru a curăța pielea, pe bază de ulei de măsline, și se vede diferența. Înainte foloseam apa micelară, dar nu e suficientă pentru a curăța tenul corespunzător. Al doilea pas este să tratezi tenul, iar pentru asta trebuie să-i pui un diagnostic, să faci o listă cu ce are nevoie tenul tău și să folosești produse de care tenul are nevoie. Totul se face cu ajutorul unui medic dermatolog. Al treilea pas este hidratarea, iar ultimul pas este protecția tenului. Mă refer la produsele care protejează de razele ultraviolete”, a spus Anca Lungu.

Mai mult, vedeta consideră că nu există un secret al frumuseții. Femeile se pot simți confortabil în pielea lor și-și pot menține corpul sănătos și frumos doar datorită unei rutine.

„În cele mai multe cazuri nu este vorba de secrete. Este vorba despre lucruri mici și constante pe care să le faci în fiecare zi, adică o rutină pe care să o păstrezi și cred că ar putea fi un fel de a te menține natural și în formă, indiferent că vorbim de îngrijirea pielii sau alimentație”, a mai spus Anca Lungu, la Medika TV.