Stil de viață Știri

Secretele frumuseții explicate de vedete. Adina Halas: „Îngrijirea trebuie să fie o rutină”

Vedetele care apar la televizor și în reviste au numeroase trucuri prin care își mențin frumusețea. Unele dintre ele recunosc își fac timp și împărtășesc fanilor secretele frumuseții lor.

Invitată în studioul „Medika Estetika”, realizatoarea TV, Adina Halas a vorbit despre ritualul său zilnic prin intermediul căruia își menține tenul frumos și curat: „Eu mulți ani nu am fost atentă la îngrijirea tenului, să folosesc protecția solară. În urmă cu 11 ani, cam în jurul vârstei de 30 de ani am devenit atentă la toate aceste aspecte. Rutina de îngrijire a tenului meu a devenit cea de astăzi, am început să folosesc factori de protecție, mi-am calculat tot ceea ce înseamnă elementele pentru a avea o viață frumoasă și sănătoasă”.

Vedeta tv susține că petrece foarte puține minute în fața oglinzii atunci când vine vorba despre întreținerea tenului sau a corpului. Mai mult, toate produsele pe care le folosește le adaptează în funcție de sezon. „Dacă ar fi să enumăr pașii ar părea că stau toată ziua în fața oglinzii. Toți pașii pe care-i fac depind și de sezonul în care ne aflăm. În sezonul rece folosesc mai multe produse, serumuri, tratamente pentru păr, scruburi pentru piele. Mi-au intrat în reflex toate aceste gesturi și câteva minute seara și dimineața folosesc produse cosmetice. Îmi fac în casă anumite preparate cosmetice.”a spus Adina Halas, la Medika TV.