ALERTĂ: CORONAVIRUS BREAKING MEDIKA

SCĂDERE DRAMATICĂ A NIVELULUI DE TESTARE, REZULTATE PE MĂSURĂ

România înregistrează, sâmbătă, un nivel de testare fără precedent în ultimele luni, cee ace face ca și numărul de noi infectări să fie redus. Buletinul informativ zilnic anunță 1.194 de cazuri noi rezultate în urma efectuării a 4.438 de teste , la nivel national.

Rămân crescuți, totuși, alți indicatori așa cum este numărul deceselor și cel al pacienților spitalizați. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 78 de decese (48 bărbați și 30 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Hunedoara, Iași, Maramureș, Sibiu, Timiș, Vaslui și Municipiul București.

În spitalele din România sunt internați, în acest moment, 8.723 de bolnavi COVID-19. Dintre aceștia, 1.117 sunt internați la ATI.

Pe teritoriul României, 31.355 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 8.858 de persoane se află în izolare instituționalizată.

Rata cumulativă a infectărilor este influențată, de asemenea, de testările reduse de la finalul lui 2020 și început de 2021.

etichete