Sănătatea în România Știri

RAPEL CU MESAJ. Ce transmite tricoul pe care l-a purtat la rapel coordonatorul campaniei de vaccinare, col. dr. Valeriu Gheorghiță

foto: RO Vaccinare

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, col. dr. Valeriu Gheorghiță, a primit astăzi rapelul vaccinului anti-COVID. A doua doză i-a fost administrată la fix 21 de zile după moment în care a primit prima doză de vaccin, pe 5 ianuarie.

Medicul infecționist a făcut rapelul în același loc în care i-a fost administrată și prima doză, la centrul amenajat în ambulatoriul integrat al Spitalului Universitar de Urgență Militar Central “Dr. Carol Davila”.

Dacă data trecută medicul era îmbrăcat în halat, de data aceasta a ales să poarte un tricou personalizat cu un mesaj: “Împreună învingem pandemia!”

“Împreună învingem pandemia! Împreună şi numai împreună putem să facem front comun, să fim solidari, să ne protejăm familia, prietenii, colegii şi țara. Colonel medic dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare și medic primar boli infecțioase la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ‘Carol Davila’, a primit astăzi doza de rapel la Centrul de vaccinare pentru COVID-19 amenajat în cadrul Ambulatoriului Integrat al SUUMC București“, este anunțul făcut pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Pe 5 ianuarie, după administrarea primei doze de vaccin, medicul infecționist a transmis că “Astăzi ştiinţa a triumfat, ştiinţa este alături de noi, ştiinţa este alături de oameni şi ne-a oferit printr-un efort fără precedent al tuturor cercetătorilor la cel mai înalt nivel apariţia într-un timp cât se poate de scurt a unui vaccin care îndeplineşte toate standardele de siguranţă şi de eficacitate”.