Sănătatea în România Știri

Proiectul Spitalului Regional de Urgență Brașov, tot mai aproape de a deveni realitate

Într-o postare pe rețelele de socializare, deputatul social-democrat Marian Rasaliu a făcut publice o serie de dezbateri la care a participat cu privire la contruirea la Brașov, a unui Spital Regional de Urgență.

Astfel, deputatul PSD Marian Rasaliu, a luat parte la o întâlnire oficială organizată de reprezentanții Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Asociația „Noul Spital al Brașovului”.

Acest proiect are în spate multă muncă, are o istorie proprie! Este un proiect inițiat de foștii parlamentari PSD, susținuți la acel moment de toți colegii din Parlament, indiferent de formațiunea politică din care făceau parte. Este un proiect extrem de important! Nu este un proiect al unui partid sau al unei persoane, este un proiect al Brașovului pentru brașoveni. Îmi doresc să depășim stadiul de discuții tehnice pe care oricum le auzim de ani de zile și să facem totuși ceva concret pentru realizarea acestui proiect!” a fost mesajul transmis de deputtul Marian Rasaliu.

Anul trecut, pe data de 23 decembrie, Consiliul Local Brașov a aprobat studiul de fezabilitate pentru construcția Spitalului Regional de Urgență Brașov.