Sănătatea în România Știri

Proiect de lege depus în Parlament de liderul deputaților PSD: „Organizaţiile private care sprijină sectorul medical să aibă posibilitatea de rambursare a TVA”

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, a anunțat public faptul că a depus în Parlamentul României un proiect de lege menit să sprijine organizațiile private care susțin sectorul medical.

Am depus la Parlament un proiect de lege prin care toate organizaţiile private care sprijină sectorul medical să aibă posibilitatea de rambursare a TVA pe care îl plătesc pentru materialele şi echipamentele pe care le cumpără. Iar banii astfel obţinuţi să poată fi investiţi în continuare în proiectele de construire de spitale, dotarea maternităţilor sau modernizarea secţiilor din diferite unităţi medicale”, a precizat Alfred Simonis, pe o rețea de socializare.

Parlamentarul PSD a mai precizat că „este un gest normal şi firesc pe care statul trebuie să-l facă faţă de cei care de ani de zile se implică benevol pentru a ajuta. Şi mă bucur că am avut ocazia să lucrez la acest proiect cu membrii societăţii civile care au în desfăşurare proiecte de acest tip”.