BREAKING MEDIKA Eveniment

PHARMA-LEAKS! Cum a izbucnit scandalul bonificaţiilor primite de unii medici de la un mare jucător pharma

Imensul scandal care a izbucnit în urmă cu câteva zeci de ore după publicarea de către cotidianul Libertatea a unei anchete jurnalistice, din care reieşea că o firmă cunoscută de producţie de medicamente a acordat bonificaţii la adresa unor medici români, ia proporţii. Subiectul a fost tratat într-o dezbatere la emisiunea Medika Special, moderată de Doru Gheorghiade, miercuri seară, atunci când invitaţii din platou, dar şi cei prezenţi telefonic au comentat situaţia şi au atras atenţia asupra efectelor nocive pe care acest tip de relaţie, dintre medici şi producătorii de medicamente le poate avea asupra pacienţilor.

În platoul Medika Special au dezbătut întreaga polemică, imediat după publicarea materialelor din Libertatea, Vasile Barbu, preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Pacienţilor, şi jurnalistul Marius Ghilezan. Prin telefon a intervenit explicând de la ce a plecat şi cum s-a desfăşurat investigaţia ziaristică, Alexandra Nistoroiu, una dintre membrele echipei care a lansat întreg scandalul în spaţiul public.

Întreaga emisiune, aici:

S-a deschis dosar penal! Scandalul minorelor umilite după ce au furat din magazin.Val de pensionări în Poliție. Explicațiile sindicatelor.Companie pharma prinsă în mijlocul unui scandal uriaș. Cum funcționa suveica și cum a ajuns România mall farmaceuticInvitațiPartea IDUMITRU COARNĂ, presedinte SNPPCANDRADA PANAITESCU, avocatPartea a II-aVASILE BARBU, președinte al Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia PacienţilorMARIUS GHILEZAN, jurnalistPrin telefon:ALEXANDRA NISTOROIU, jurnalist LibertateaDANIELA PASU, purtător de cuvânt IPJ Telorman

Gepostet von Medikatv am Mittwoch, 15. Januar 2020