O româncă susține că are leacul pentru COVID-19, dar statul nu vrea să-i testeze produsul

Un preparat pe bază de plante realizat în urmă cu mai bine de 20 de ani de o româncă ar putea fi de ajutor în lupta cu pandemia. Produsul are puternice efecte antivirale, însă autoritățile refuză să-i testeze eficiența. Medicii susțin că astfel de preparate ar putea ajuta în distrugerea virusurilor.

Produsul realizat de bioenergoterapeutul Elena Nastasă este de fapt un ulei esențial, care are în compoziție extracte din mai multe tipuri de plante. „Toate sunt extracte de plante medicinale, alcoolaturi volatile și puse la un loc. Sunt 12 plante într-o sinergie perfectă, cu proprietăți antivirale. Au fost persoane testate, internate, puse la oxigen în ATI, care l-au folosit și imediat s-au vindecat. Dar noi ca să putem face un studiu științific, o cercetare, nu s-a putut“, a declarat Elena Nastasă, în direct la Medika TV.

Pentru a-l pune pe piață, femeia a fost obligată să-l declare produs cosmetic, deoarece nicio instituție a statului nu a fost interesată să studieze produsul și proprietățile sale antivirale.

Acest antiviral poate fi folosit chiar și în situația pandemică. Are proprietatea de a distruge orice virus, bacterie, microb, în câteva secunde. Când am fost în martie la Cantacuzino, domnul comandant mi-a spus: «nu, doamnă, că ăsta are proteină, are cămașă de proteină, nu se poate una cu alta». Ok, dacă nu am avut susținere, nu am avut ajutor, atunci am decis să-l fac produs cosmetic. Am încercat în toate focarele din trecut, să reușim să-l dăm la oameni să se facă bine. Nu s-a putut!”, a mai spus Elena Nastasă.

Medicii recunosc proprietățile antivirale pe care le pot avea aceste tipuri de produse farmaceutice.

Uleiurile esențiale au rolul lor antiviral, care constă în faptul că au capacitatea de a se insera în membranele lipidice. Studiile în acest sens sunt făcute din 1970. Au fost oameni care au văzut că utilizând anumiți compuși lipidici se pot interfera membranele celulare, în special membranele virusurilor anvelopate, astfel încât să le poată scădea efectivitatea”, a precizat dr. Georgiana Mitrofan, medic specialist diabetolog, la Medika TV.

Categorii: Sănătatea în România, Sfatul specialistului
Tags: , ,
Ți-ar putea plăcea