Sănătatea în România Știri

Mihai Bendeac s-a vaccinat cu AstraZeneca: “Vreau să dau un mesaj de încredere”

sursa foto: RO Vaccinare

Cunoscutul și îndrăgitul actor de comedie Mihai Bendeac s-a vaccinat cu serul produs de compania britanică AstraZeneca, refuzat în prezent de mulți oameni din cauza informațiilor controversate apărute în legătură cu posibilele efecte adverse pe care le-ar putea cauza.

Informația a fost făcută publică de pagina oficială de Facebook a Comitetului Național pentru Coordonarea Activităților de Vaccinare împotriva COVID-19, RO Vaccinare. Mihai Bendeac a declarat că a ales acest vaccin pentru a da un exemplu, dar și un mesaj de încredere, de care oamenii au mare nevoie.

“Fratele meu s-a vaccinat cu AstraZeneca. Nu puteam să fiu mai prejos.  Am ales să mă vaccinez cu AstraZeneca și pentru că este vaccinul cel mai puțin ales.

Vreau să dau încredere în oamenii de știință, în medicină, în ceea ce înseamnă vaccinare și alegând să mă vaccinez cu cel mai puțin dorit vaccin în acest moment.

Toți oamenii care sunt urmăriți de alți oameni ar trebui să-și asume acest rol și să ofere exemple bune și demne de urmat.  Gestul meu de astăzi îmi pare un exemplu care ar putea să fie îndeajuns de puternic”, a spus Mihai Bendeac, potrivit RO Vaccinare.

08Cunoscutul actor a făcut vaccinul împotriva COVID-19 la centrul de vaccinare organizat la Grand Mall Arena.