Sănătatea în România Știri

Mesajul unui parlamentar PSD despre situația din spitalele românești: „România se confruntă cu o problemă de fond în ceea ce privește spitalele județene”

Deputatul PSD Marian Rasaliu a atras atenția, printr-o declarație publică, asupra stării în care se află cele mai multe spitale județene din România.

Parlamentarul PSD a făcut referire, în mesajul postat pe rețelele de socializare, la starea clădirilor în care funcționează cele mai multe spitale județene din țara noastră. „România se confruntă cu o problemă de fond în ceea ce privește spitalele județene. Acestea funcționează în clădiri vechi de zeci de ani și duc un război cu lipsurile” susține deputatul Marian Rasaliu.

Totodată, acesta a amintit și despre proiectul privind construcția unui spital regional la Brașov, abandonat de factorii de decizie în acest moment. „La noi, la Brașov, aveam un proiect de suflet care presupunea construirea unui spital clinic regional de urgență. Când s-a schimbat guvernarea, PSD a avut proiectul „la cheie”! După ce au venit cei de la USR la guvernare, au desființat acest proiect, care era pe punctul de a fi implementat. Acum, tot cei din USR vor să lase impresia că ar fi de acord cu acest proiect, dar nu fac nimic concret!” a mai spus deputatul Marian Rasaliu.