Știri

Mesaj tranșant al unui reputat medic: “Cei care vor muri în valul 4 de COVID, cu varianta Delta, sunt cei care acum comentează şi refuză vaccinarea” (video)

foto: SAJ Iasi

Medicul Radu Crișan, director al Spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi, a postat un mesaj extrem de tranșant pe Facebook, în care vorbește despre iminența valului 4, dar și despre faptul că numai vaccinarea poate salva viețile oamenilor. Mesajul său vine ca o critică tranșantă la adresa persoanelor care refuză vaccinarea, despre care spune că sunt cei mai expuși și vor fi următoarele victime ale virusului.

Cei care vor muri în valul patru de COVID, cu varianta Delta în România, sunt cei care acum comentează şi refuză vaccinarea, ne fac vânduţi şi spun că sunt hărţuiţi, că autorităţile şi medicii îi invită să se vaccineze. O mare parte din cei care vor muri sau vor face forme grave şi ajung la ATI din Româna sunt cei care acum râd şi fac tot felul de glume, emit tot felul de teorii ale conspiraţiei. Sunt cei care protestează, îşi aruncă măştile şi spun că e o plandemie”, a spus medicul ieșean.

Urmăriți mesajul său mai jos: