Sănătatea în România Știri

Loteria Română încurajează vaccinarea și anunță o tombolă specială pentru românii care se vaccinează în perioada 14-27 iunie

“Te vaccinezi și câștigi” este campania lansată de Loteria Română, prin care aceasta vine în sprijinul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19. În cadrul acesteia, jucătorii la loto care se vor vaccina vor avea ocazia câștigării unor premii suplimentare, în cadrul unei tombole.

„În perioada 14-27 iunie 2021 inclusiv, jucătorii care vor achiziționa un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40 vor primi un talon gratuit de participare la tragerea la sorți.  Talonul completat cu datele personale de identificare solicitate se va depune în oricare din urnele special amenajate în cadrul agențiilor loto. Tragerea la sorți, respectiv extragerea câștigătorilor, se va desfășura în direct, în cadrul emisiunii “Românii au noroc” din 4 iulie 2021, transmisa de postul Romania TV.  Jucătorii ale căror taloane vor fi extrase din urnă, în urma tragerii la sorți și care dovedesc participarea la programul național de vaccinare împotriva virusului COVID-19 vor fi recompensați cu  5 premii în valoare de 10.000 lei fiecare și un premiu în valoare de 50.000 de lei”, anunță Loteria Română într-un comunicat de presă.

Câștigurile suplimentare pe care le pune la bătaie Loteria Română în cadrul campaniei “Te vaccinezi și câștigi” se ridică la o valoare totală de 100.000 de lei.

Vaccinarea este singura soluție să grăbim sfârșitul acestei pandemii care a schimbat viața multor români și șansa de a reveni la o viață normală. Sunt încrezător, la fel ca mulți dintre semenii noștri, că numai dacă suntem sănătoși putem să ne bucurăm de viață și să răspundem provocărilor care ni se oferă”, a declarat directorul general al Loteriei Române, Sebastian-Iacob Moga, citat în comunicatul de presă.

Regulamentul campaniei Loteriei Române poate fi consultat AICI.