DOCUMENTE-DEZVĂLUIRI Exclusiv

EXCLUSIV LA MEDIKA TV. Spre ce scenarii se îndreaptă omenirea după pandemia COVID-19


Odată cu apariția vaccinurilor anti-COVID-19, toată lumea se întreabă care va fi evoluția pandemiei în viitor. În timp ce unii speră ca SARS-CoV-2 să nu mai reprezinte o amenințare, alții sunt de părere că omenirea va asista la noi schimbări.

La acest moment se fac numeroase predicții și supoziții despre felul în care omenirea va trăi după pandemia de COVID-19. Unele voci susțin faptul că pandemia de COVID-19 a fost doar un pretext pentru un viitor în care tot ce știam despre ceea ce este în jurul nostru se va schimba. „Dacă nu se va întâmpla ceva uman, se va întâmpla ceva neuman, care să însemne cu totul altceva decât știam până acum, care ne va cuminți. Uman, poate le va veni mintea la cap, în sensul că poate vor face o pace, își vor da seama că s-a depășit orice limită” a declarat gen. dr. Emil Străinu, specialist în război geoclimatic și geofizic, fost consilier al Parlamentului României în probleme legate de amenințările neconvenționale.

Mai mult, acesta susține faptul că țara noastră se află la convergența forțelor oculte dintre Occident și Rusia, fiind puternic influențată de acestea. „ Lumea este condusă de forțele oculte, numai România e condusă de forțele inculte. Asta este povestea! Se investește în lucruri care nu au legătură cu micimea vieții noastre. România este un experiment geoclimatic. Începând cu anii 70, au făcut-o rușii, iar după 1990 au făcut-o occidentalii, iar indundațiile din 1995 au fost făcute pentru ca noi să fim scoși de pe piața legumelor și fructelor europene, noi și bulgarii” a mai spus gen. dr. Emil Străinu