EMISIUNI MEDIKA TV


Medika Special.  Formatul emisiunii este unul informativ. Realizată sub eticheta TalkShow, MedikaSpecial este o emisiune în direct cu invitați și teme actuale în domeniul medical.  În cadrul producției se dezbat subiecte de interes și de actualitate imediată. Dezbaterile vor fi moderate de doi prezentatori Doru Gheorghiade și Ioana Răduca.


Jurnal de viață .O emisiune despre excelența în profesia de medic, cu invitați profesioniști în domeniul medical, oameni care performează în acest domeniu. Formatul show-ului este acela de infodoc având linia narativă a unei biografii. Scopul emisiunii este acela de a-i apropia pe campionii domeniului de publicul telespectator, de a prezenta momentele de inflexiune din cariera acestora, performanțele profesionale, planurile de viitor, predicțiile acestora în ceea ce privește noile descoperiri și tendinșe în domeniul lor de expertiză și activitate. Prezentatoarea emisiunii Jurnal de viață este Cătălina Jingoiu.


Pe Șleau, cu Dr. Menci este o producție audiovizuală specializată pe nutriție și sănătate. Invitații emisiunii aduc în fața telespectatorilor aspecte importante care vor răspunde la întrebarea: Ce trebuie să mâncăm pentru a fi sănătoși? Acest subiect naște multe controverse în rândul publicului, deoarece în ziua de azi suntem bombardați cu informații contradictorii. Numeroasele surse de informare au făcut ca, în prezent, majoritatea oamenilor să aibă senzația că știința nu a obținut încă răspunsuri clare în ceea ce privește cel mai important aspect al vieții noastre: nutriția. Invitatul permanent al emisiunii este Dr. Gheorghe Mencinicopschi, personalitate și autoritate în domeniu.


TeleMedika. O emisiune care are ca invitați medici cunoscuți care ne învață cum să ne ferim de anumite boli, care sunt particularitățile acestor boli, dar și discuții despre tipuri de patologii. Emisiunea TeleMedika are un scop educativ pentru a încerca să învețe telespectatorul să prevină apariția diverselor afecțiuni. TeleMedika este realizată de Elena Oceanu.


MedikaVet este o emisiune de medicină veterinară interactivă în care medicul veterinar intră în dialog cu telespectatorii prin intermendiul telefoanelor în direct, al email-urilor și al rețelelor sociale și oferă informații și lămuriri despre cele mai răspândite afecțiuni ale animalelor de casă, tratamente și prevenție.