Eveniment Știri

Coadă la porțile Institutului Cantacuzino. Românii s-au înghesuit să cumpere noul produs OROSTIM-HV

sursa foto: captură Digi 24

În prima zi în care a fost pus în vânzare OROSTIM-HV, un supliment alimentar care stimulează imunitatea, producătorul, adică Institutul Cantacuzino, a fost luat cu asalt de oamenii care au vrut să cumpere acest produs.

Digi 24 a difuzat imagini în care se văd o mulțime de oameni adunați la poarta Institutului, la punctul de vânzare, singurul loc din care poate fi cumpărat deocamdată acest produs.

OROSTIM-HV este primul produs lansat de Institut de când acesta a trecut în subordinea Ministerului Apărării Naționale.

OROSTIM-HV este un supliment alimentar care conține o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde. Are proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții.
Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută.
În următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului, urmând ca anul viitor Institutul “Cantacuzino” să realizeze transferul tehnologic într-o altă arie de fabricație pentru producția în serie a produsului
”,  se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Apărării Naționale.

Potrivit MApN, OROSTIM-HV se va poate achiziționa de astăzi, deocamdată, doar de la punctul de vânzare al Institutului. Acesta ar putea ajunge în țară doar după extinderea producției, cel mai probabil din primăvara anului viitor.