Știri

Cel mai bătrân român programat la vaccinare are 102 ani și 7 luni

Centrul Național de Coordonare a activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a anunțat vârsta celui mai bătrân român programat pentru imunizare. Este vorba despre un bărbat care are 102 ani și 7 luni. Datele statistice arată că până în prezent, peste 1 milion de români s-au programat pentru vaccinare.

Cu toate problemele pe care le întâmpină, campania de vaccinare anti-COVID-19 pare să se desfășoare într-un ritm alert în țara noastră. Peste 1 milion de persoane s-au programat până acum pe platforma informatică, iar 1 milion de doze au fost deja administrate pacienților.
Centrul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea anti-COVID-19 anunță că cel mai bătrân român care se pregătește pentru vaccinare are 102 ani și 7 luni.

De asemenea, cel mai tânăr român programat la vaccinare are 15 ani și 11 luni. „Cea mai vârstnică persoană programată pentru vaccinare are 102 ani și 7 luni, iar cea mai tânără are 15 ani și 11 luni. Până în momentul de față, peste 1.000.000 de persoane s-au programat prin platforma informatică dezvoltată de STS – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, 137.701 persoane fiind programate pentru AstraZeneca” se arată în comunicarea oficială a CNCAV.