Eveniment Exclusiv

Ce îi reproșează sindicaliștii ministrului Educaţiei

SORIN DRAGNE, preşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţămînt, Sector 1

Apariţia neaşteptată a ministrului Educaţiei Naţionale, Monica Anisie, într-o şcoală din localitatea Axintele din Ialomiţa şi mustrarea în faţa elevilor şi a camerelor de luat vederi a unei învăţătoare care ridicase tonul la copii a produs un val de critici publice.

Cei mai vehemenţi au fost unii lideri sindicali din învăţământul preuniversitar care au acuzat-o pe ministrul Anisie că a încălcat flagrant Legea Educaţiei. La rândul ei, Monica Anisie a transmis pe un cont de socializare că regretă faptul că nu a evoluat corect acţiunea în faţa presei, dar că nu-i normal ca un profesor să ţipe la copii.

Subiectul a fost intens dezbătut în platoul emisiunii Medika Special de luni seară, moderată de Doru Gheorghiade. La discuţii au participat în platou Sorin Drăgan, preşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţămînt, Sector 1, psihologul Ovidiu Telegescu şi jurnalistul Marius Ghilezan. Prin telefon a intervenit şi preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi.

Întreaga emisiune poate fi urmărită aici:

Sindicatele din învățământ s-au ridicat împotriva ministrului. SORIN DRAGNE, presedinte FSLI sect 1”Spectacol în fața jurnaliștilor. Ministrul țipă, învățătoare țopă și mai tare, copiii asistă. Legendă sau adevăr? 20 ianuarie, cea mai deprimantă zi din an.ALERTĂ! Suntem în pragul epidemiei de gripă. Vaccinul lipsește din farmacii.InvitațiPartea IOVIDIU TELEGESCU, psihologSORIN DRAGNE, presedinte FSLI sect 1MARIUS GHILEZAN, jurnalistPartea a II-aDr. DIANA VOICAN, medic primar pediatruRADU GANESCU, Pres COPACANDRADA PANAITESCU, avocatPrin telefonECATERINA ANDRONESCU, fost ministru al EducatieiADRIANA BUNILA, Purt de cuv Spitalul judetean BuzauANCA CRUPARIU, farmacist, Purt de cuv ANMDMRDr. CARMEN SCANTEI, coord dep epidemiologic DSP Buzau,

Gepostet von Medikatv am Montag, 20. Januar 2020