BREAKING MEDIKA Exclusiv

Ce acuzații aduce doctorul Mircea Beuran celor care l-au demis

Demiterea din funcția de șef al secției Chirurgie III a Spitalului Floreasca a profesorului  universitar doctor Mircea Beuran continuă să fie cel mai comentat subiect public al începutului de an.

Luni seara, la Medika Special, medicul Beuran a explicat, telefonic, la cald, ce crede despre această demitere. Astfel, profesorul Mircea Beuran a declarat că a primit, prin intermediul unei funcționare a spitalului, o hârtie prin care era anuntat ca a fost demis si că a primit și o amendă adminstrativă, în valoare de 500 ron pe care trebiue să o plătească în termen  de 15 zile.

Totodată, Beuran a mai zis că documentul nu explică, în mod concret, motivele pentru care a fost dat afară, dar a ținut să precizeze că  acest eveniment grav are multe etape de cercetare în mod suspect și că toată tevatura are și un aspect de răfuială programată.

Mai multe amănunte aici.

PRIMELE MĂSURI DUPĂ CAZUL PACIENTEI INCENDIATE PE MASA DE OPERAȚIE: PROFESORUL BEURAN, DEMIS DE LA ȘEFIA SECȚIEI DE CHIRURGIE A SPITALULUI FLOREASCA! COLEGII DR. BEURAN AU DECLARAT GREVĂS-AU GĂSIT PILOȚI. SMURDUL VA ZBURA ȘI NOAPTEA. ARTIFICIILE ȘI PETARDELE, TEROARE DE REVELION: UN MORT, 7 RĂNIȚI ȘI ANIMALE MUTILATE!Invitați:Partea IMARIUS GHILEZAN, jurnalistDr. EUGENIA NICA, medic de familie, vicepres Patronatul Medicilor deFamilie Bucuresti – IlfovPrin telefon:VASILE CEPOI, Autoritatea Națională de Management a Calității în Sănătate – A.N.M.C.SGHEORGHE BORCEAN, președinte colegiul MedicilorDr. BOGDAN TANASE, presedinte Alianța MedicilorMIHAI GRECEA, supraviețuitor ColectivRAED ARAFAT, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.ALINA NEAGU, jurnalist Hot NewsPartea a II-aMARIUS GHILEZAN, jurnalistDUMITRU COARNĂ, președinte SNPPC

Gepostet von Medikatv am Montag, 6. Januar 2020