Eveniment

Bogdan Drăghici, Președintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor a fost reținut pentru că și-ar fi violat fiica

bogdan dragici-alianta antidiscriminare a tuturor taticilor-presedinte

Bogdan Drăghici, Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A), a fost reţinut noaptea trecută, fiind acuzat că şi-ar fi violat şi agresat sexual fetiţa în vârstă de numai 10 ani. 
Potrivit unor surse judiciare, bărbatul este acuzat că a început să-şi agreseze copilul (vitreg – n.r.) în urmă cu 4 ani, când copila avea 10 ani.  El a fost denunţat autorităţilor de soţia lui. Potrivit anchetatorilor, Bogdan Drăghici este acuzat că în perioada 2013-2016 şi-ar fi atins fiica în zona intimă şi ar fi obligat-o să întreţină relaţii intime cu el.   Bogdan Drăghici va fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, iar în prezent este reţinut în Arestul Central al Poliţiei Capitalei.   T.A.T.A. este o entitate care, de-a lungul timpului, a militat pentru drepturi egale între mămici şi tătici în familie, iniţiind mai multe acţiuni în acest sens. Câteva dintre aceste acţiuni sunt militarea pentru instituirea Zilei Tatălui sau sesizarea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării în privinţa unor declaraţii sau intenţii ale autorităţilor care ar fi fost defavorabile tăticilor.