ALERTĂ: CORONAVIRUS BREAKING MEDIKA

Armata sare în ajutorul pacienților cu coronavirus

Excavators and workers are seen at the construction site where the new Huoshenshan Hospital is being built to treat patients of a new coronavirus on the outskirts of Wuhan, China January 27, 2020. Picture taken January 27, 2020. China Daily via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. CHINA OUT.

China se mobilizează inclusiv cu personal militar în lupta cu epidemia provocată de coronavirus. Este vorba despre personal medical care va fi trimis la Spitalul Huoshenshan, un spital construit în câteva zile și care urmează să fie finalizat luni. IMAGINI LIVE AICI.

Armata de Eliberare Chineză și universiățile din cadrul acesteia vor delega medici și asistente din rândul personalului propriu pentru a trata pacienţi infectaţi cu coronavirus. Noul spital are o capacitate de 1.000 de paturi și va beneficia și de sprijinul unor experţi în domeniul prevenirii şi controlului epidemiilor.

Numărul deceselor confirmate provocate de coronavirus în China a ajuns la 304 morţi. Între timp, s-a confirmat primul deces în afara Chinei, la o persoană infectată. Decesul a fost confirmat în Filipine.