Sursă de sănătate într-un pahar de lapte de migdale

Laptele de migdale este din ce în ce mai popular datorită numeroaselor sale beneficii pentru sănătate fiind o alternativă excelentă pentru cei care au intoleranță la lactoză.  De asemenea, este recomandat pentru persoanele care vor să țină diete echilibrate.

Dieta presupune înlăturarea din consumul zilnic a alimentelor bogate în carbohidrați nesănătoși și a zaharurilor rafinate. Tocmai de aceea, pentru persoanele care vor o alimentație sănătoasă, laptele de migdale este excelent.

Beneficiile laptelui de migdale

Laptele de migdale are numeroase beneficii pentru sănătate fiind o alegere excelentă pentru cei care doresc să evite lactoza sau să reducă grăsimile saturate din alimentație.  Este are un conținut foarte scăzut de calorii, tocmai de aceea ajută la controlul greutății.

Mai mult, are un conținut ridicat de vitamina E, ajutând astfel celulele pielii și sprijinind inima să funcționeze perfect. Datorită prezenței vitaminei D în compoziția sa, contribuie  la sănătatea oaselor și sistemului imunitar.

Mai mult, nu conține colesterol și poate ajuta la menținerea unui nivel sănătos al acestuia.Datorită antioxidanților pe care îi conține, laptele de migdale ajută la combaterea inflamațiilor din organism contribuind la sănătatea generală a sistemului imunitar.

Specialiștii îl recomandă pentru că sprijină digestia fiind ușor de digerat și ideal pentru persoanele cu sensibilități digestive. Nu provoacă balonare cum poate face laptele de vacă și are un conținut redus de carbohidrați ceea ce îl face o alegere bună pentru persoanele care doresc să aibă o alimentație sănătoasă în fiecare moment al zilei.

Categorii: Natural și sănătos, Știri
Tags: , ,
Ți-ar putea plăcea