Dorina Pîslaru intră în echipa MEDIKA TV cu emisiunea „Doza de Prevenție”

Din 17 octombrie, de la ora 17.00, telespectatorii își vor lua doza săptămânală de inspirație pentru un stil de viață echilibrat, de la Medika TV, singura televiziune medicală din România. Jurnalist cu peste 20 de ani de experiență, Dorina Pîslaru își face debutul pe micul ecran cu o oră de emisie, în direct, dedicată adoptării unui lifestyle sănătos, la „Doza de prevenție”.

Cel mai nou produs media la Medika TV, televiziunea medicală din portofoliul Grupului Clever, este un talk show medical, dinamic și informativ, care pune accentul pe importanța adoptării unui stil de viață sănătos, pentru a menține starea de bine și pentru a preveni apariția unor afecțiuni grave. Noua emisiune TV promite să ofere publicului informații avizate despre wellbeing și lifestyle sănătos într-un mod accesibil și atractiv, continuând tradiția Dorinei Pîslaru de a promova prevenția și educația în domeniul sănătății prin conținut de calitate.

De-a lungul carierei sale în presă și comunicare, Dorina a fost redactor-șef al revistelor Les Nouvelles Esthétiques România & Republica Moldova și Prevention, una dintre cele mai importante publicații dedicate sănătății și stilului de viață armonios. De asemenea, expertiza sa se extinde și în zona revistelor de lifestyle, fiind fost redactor-șef adjunct al revistei Glamour, precum și redactor coordonator al revistei Cosmopolitan, contribuind la succesul acestor publicații pe piața românească.

 „Doza de prevenție își propune să aducă o doză săptămânală de inspirație pentru toți cei care aleg să-și transforme viața în bine prin alegeri sănătoase. Oferim o perspectivă reală asupra modului în care adoptarea unor obiceiuri sănătoase influențează pozitiv calitatea vieții. Aceste mici schimbări ajută la identificarea timpurie a problemelor de sănătate, reduc riscul de a dezvolta boli cronice și contribuie la un tratament eficient și la o recuperare mai rapidă”, spune Dorina Pîslaru, realizatorul emisiunii.

În prima ediție, cea de joi, 17 octombrie, ora 17.00, invitată va fi Andreea Berecleanu, vedetă de televiziune și prezentator al Focus 18 de la Prima TV. „Vom povesti despre valoarea prevenției și a îngrijirii pe termen lung, despre sănătate și feminitate indiferent de vârstă, despre ritualul său zilnic de îngrijire, dar și despre frumusețea autentică, fără filtre, care traversează timpul”, declară realizatorul emisiunii Doza de prevenție.

Cu o abordare variată a diverselor teme medicale și de lifestyle sănătos, de la strategii inovatoare de prevenție la cele mai recente cercetări în domeniul sănătății, Doza de prevenție oferă interviuri inspiraționale și informații de încredere pentru toți cei interesați de propria sănătate. În fiecare ediție, în platoul emisiunii vor veni, rând pe rând, cei mai buni medici, specialiști în domenii de interes pentru un stil de viață echilibrat: farmaciști, psihologi, nutriționiști, antrenori de fitness, terapeuți de cuplu, profesioniști în gestionarea durerii, specialiști în sănătatea mamei și a copilului, experți în managementul stilului de viață, dar și persoane publice preocupate de un stil de viață sănătos.

Categorii: Știri
Tags: , , , ,
Ți-ar putea plăcea