Ce trebuie să faci pentru un păr sănătos: Rețete naturale pentru măști de păr

Dacă starea părului tău nu te mulțumește, fie că este prea gras, prea subțire sau prea uscat, poți folosi o mască de păr. Orice mască de păr funcționează ca un balsam care oferă părului hidratare, strălucire și face moale și ușor de pieptănat. Deși pe piață există numeroase tipuri de măști de păr, poți alege să le prepari direct acasă cu ajutorul ingredientelor naturale.

Pline de substanțe nutritive, măștile de păr preparate acasă din ingrediente naturale te-ar putea ajuta să ajuți părul să crească și să fie sănătos.

Beneficiile pe care le au măștile de păr naturale

La fel ca cele utilizate în saloanele de înfrumusețare și măștile naturale preparate acasă pot avea același efect asupra părului tău. Îl pot face mai hidratant, mai sănătos și mult mai ușor de pieptănat.

Tot ce trebuie să faci este să lași masca de păr naturală să acționeze preț de 15 minute, apoi clătește-ți părul cu apă. Mai mult, masca de păr naturală trebuie aplicată pe toată lungimea părului pentru a obține efectul dorit

Rețete de măști naturale pentru păr sănătos

Pentru a prepara o mască de păr naturală nu ai nevoie de ingrediente exotice sau foarte scumpe. De cele mai multe ori efectele pot fi obținute cu ingrediente pe care le ai deja în bucătărie. Este vorba despre avocado, iaurt degresat, miere sau ulei de măsline. Iar procesul de preparare nu este deloc unul dificil și poate fi chiar distractiv.

De exemplu, într-un bol poți amesteca câteva lingurițe de miere, cu ulei de măsline și pastă de avocado pentru a obține o mască de păr naturală. O poți aplica pe toată lungimea părului, iar apoi acoperă-ți capul cu o cască de duș.

La fel de benefică este și masca de naturală pentru păr cu ulei de cocos și miere. Ai nevoie de o lingură de ulei de cocos și o lingură de miere pe care le poți amesteca într-un castron, apoi masca rezultată trebuie să o aplici pe păr.

Pentru masca de păr naturală cu avocado, ai nevoie de un fruct de avocado, două ouă, 1 lingură de miere, o lingură de ulei de cocos sau o lingură de ulei de măsline. Cu ajutorul unui blender amestecă toate aceste ingrediente, apoi aplică masca pe toată lungimea părului tău.

Categorii: Natural și sănătos, Știri
Tags: , , ,
Ți-ar putea plăcea
+